Yogaretreat på Mallorca exklusivt för män

Välkommen till ett unikt yogaretreat på vackra Mallorca, exklusivt för män. Här får du möjlighet att komma ikapp dig själv, hitta tid för eftertanke och finna ro i sinnet. Du får uppleva yogans positiva effekter på flera plan och får en chans att verkligen fördjupa din egen yogapraktik.

.

Vi bor och vistas på Tramuntana flow som ligger 15 minuters taxiresa från flygplatsen i Palma. Här finns ett varsamt renoverat boningshus, en stor saltvattenpool, en välskött trädgård och en fullt utrustad yogashala. Utsikten över bergen är magnifik och det bästa är att vi har stället helt för oss själva.

 .

Boende

På Tramuntana bor vi i två- och fyrbäddsrum. Alla rummen är vackert inredda med sköna sängar. Allt är rent och fräscht. Det ingår lakan, handdukar och slutstädning. Två rum brukar dela på ett badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet till enkelrum till en extra kostnad.

.

Yogalärare

Vi som håller i retreatet är jag (Jennifer) och min kompis Ulle Rylow. Vi bjuder på ett gediget program med yoga i olika former och meditation. Yogan kommer att anpassas så att alla klarar av att vara med. Vi yogar på morgonen och på eftermiddagen och du är med på så mycket du vill och orkar.

.

Så här kan en dag se ut

7.45 Pranayama (andningsövningar)
8.15 Dynamisk morgonyoga (ashtangayoga eller vinyasa)
10.00 Frukost
14.00 Lunch
16.30 Eftermiddagsklass (kan variera mellan ashtangayoga, soma move eller teknikklass)
17.30 Lugn yogaklass (kan vara yinyoga eller restorativ yoga)
19.00 Middag
20.30 Kvällsmeditation utomhus

.

Tidigare erfarenhet av yoga

Retreatet passar dig som kanske redan idag går en yogakurs och är nyfiken på att lära dig mer. Det går också bra att komma med som nybörjare. Även du som har yogat i många år kommer att ha glädje av retreatet.

.

Maten


Maten på Tramuntana flow lagas av vår kock Almace. Hon är duktig på att använda lokalt odlade grönsaker och gör rustik och god vegetarisk mat. Till måltiderna serveras te eller vatten.

.

Väder, kläder och utflykter

Det blir lugna och sköna dagar på Tramuntana. Vädret i slutet av september brukar vara varmt och skönt, med sol som värmer precis så där lagom. Vi spenderar ofta tiden mellan yogaklasserna vid poolen. Det finns även en fin vandringsled i dalen nedanför Tramuntana och det är mysigt att bara gå en sväng i byn. Palma ligger nära så om man vill kan man ta en taxi dit över dagen. Det finns ingen klädkod på det här retreatet, oftast går vi direkt från shalan till matbordet så det blir mest yogakläder och shorts.

.

Datum och pris

24-27 september 2025

Retreatet kostar 8650 kronor. Om du anmäler dig innan 31 december 2024 får du early bird-priset 7940 kronor. I priset ingår boende i dubbelrum, mat och yoga. Tillägg för enkelrum 2600 kronor. Vid anmälan betalar du 1625 kronor.

Flygresa bokar och betalar du själv. Titta på flyg till Palma de Mallorca. Du kan räkna med att det tar ca 15 minuter med taxi från flygplatsen till Tramuntana flow. Om du vill kombinera din resa med någon natt i Palma är det enkelt, för även det ligger nära både flygplatsen och Tramuntana.

Retreatet börjar med lunch klockan 14.00 på onsdagen och avslutas efter frukost klockan 10.00 på lördagen.

.

Avbokningsregler

Vid avbokning 30-14 dagar innan retreaten debiteras 50 % av resterande belopp. Vid avbokning 14-0 dagar innan ankomst debiteras 100 % av resterande belopp. Eventuell avbokning ska ske skriftlig via e-post. Om du har möjlighet att hitta en annan deltagare i ditt ställe kan vi föra över bokningen på den personen istället. Vid avbokning på grund av sjukdom kan det finnas möjlighet att lägga om bokningen till nästa års retreat, lite beroende på hur sent det är. Om retreaten ställs in från vårt håll betalas hela summan tillbaka.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet. Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti
Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos Kammarkollegiet

Anmäl dig nu!

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till mig på jenniferkey.yoga@gmail.com

Den här hemsidan använder sig av cookies för att göra din upplevelse här ännu bättre.