FAQ

Säljer du klippkort?

Nej, jag erbjuder bara kursplatser. Men som kursare hos mig har du möjlighet att köpa ett klippkort för 1000 kronor (10 klasser) om du vill yoga mer än en gång i veckan.

.

Har du pensionärsrabatt?

Nej det har jag inte. Men jag är alltid lyhörd för om en elev behöver dela upp sin betalning eller ibland få lite rabatt på terminsavgiften.

.

Var hittar jag dina förinspelade yogaklasser?

De ligger som varsitt blogginlägg längst ner på sidan, du får kanske klicka på ”Alla nyheter” för att hitta dem. Eller klicka här:

Vinyasa 30 minuter
Yinyoga 30 minuter
Mjuk hathayoga 30 minuter

.

Jag har svårt att signa upp för en hel termin eftersom jag kommer att vara bortrest en del och missa flera klasser. Kan jag ändå yoga hos dig?

Ja, det kan du! Om du kan meddela mig din frånvaro minst sju dagar innan så får du ta igen din klass på någon av de övriga kurserna innan terminens slut.

.

Är yoga något jag kan göra för mitt friskvårdsbidrag?

Ja! Du får kvitto av mig som du kan använda för ditt friskvårdsbidrag.

.

Får jag komma och prova en gång först innan jag bestämmer mig för att gå kursen?

Ja, det får du såklart. Men du har ingen garanterad plats på kursen förrän du har anmält dig, så det finns en risk att kursen hinner bli fullbokad.

.

Anmälningsknappen på hemsidan fungerar inte för mig!?

Jag vet, den verkar bara fungera för vissa mejlprogram… Men det går jättebra att du anmäler dig i ett mejl till mig istället, skriv till jenniferkey.yoga@gmail.com så svarar jag där!

.

Den här hemsidan använder sig av cookies för att göra din upplevelse här ännu bättre.